12. 4. 2009
Základním pečením pro mě je koláč od Katky Szaffnerové, který má libovolné variace podle nálady, chuti a surovin. Ideální je také "hrnková" metoda, protože nemusím přesně odměřovat a může pomáhat i Šárka.
12. 4. 2009
Konec perníku v prášku ! Vyrobte si vlastní perník ze surovin, které znáte.
19. 1. 2009
Šárka se o víkendu rozhodla, že maminka a tatínek budou mít svatbu a že je potřeba napéct svatební koláče (ve skutečnosti jí šlo víc o ty koláče a aby rodiče tančili, než o nějakou svatbu :-). Tak jsme pekly - a vznikly zajímavá chlupatá zvířátka (recept: "zdravé a lehké").
18. 1. 2009
Ozkoušený recept na linecké vykrajované cukroví, upraveno na špaldovou mouku. Dobře se tvaruje, nelepí se.
6. 1. 2008
V časopise ONA Dnes před vánočními svátky 2006 jsem našla, a od té doby několikrát vyzkoušela, recept na "domácí baileys". Je to lahoda :-)